Przygotuj ciasto. Na płaskiej blasze ułóż papierowe foremki.
Mieszankę do przygotowania babeczek wsyp do miski, dodaj jajka, olej i mleko. Wieszaj, aż składniki się połączą. Wsyp czekoladki z małej saszetki i wymieszaj. Otrzymaną masę rozłóż równomiernie do wszystkich foremek.
Blaszkę z babeczkami wstaw do nagrzanego piekarnika (opcja pieczenia: góra-dół) i piecz 15-18 minut w 180°C. Po upieczeniu wyjmij z piekarnika i wystudź.
Przygotuj krem. Do wysokiego naczynia wlej schłodzone mleko, wsyp zawartość torebki i ubijaj mikserem, aż krem będzie puszysty i gęsty.
Banany obierz, pokrój na plasterki i skrop sokiem z cytryny.
Z upieczonych babeczek zetnij wierzchy i wydrąż w środku otwór o średnicy około 3 cm. Do każdej babeczki włóż kilka plasterków banana. Całość przykryj piramidką z kremu i posyp pokruszonym ciastem ze ściętych wierzchów babeczek.
Smacznego!