Rozgrzej piekarnik do 180°C (opcja pieczenia: góra-dół). Na płaskiej blasze do pieczenia ustaw papierowe foremki.
Do miski wsyp zawartość większej saszetki, następnie dodaj jajka, olej i 6 łyżek mleka. Całość wymieszaj mikserem.
Masę podziel na dwie równe części. Do jednej dodaj zawartość mniejszej saszetki i pozostałe mleko, wymieszaj. Przygotowane masy nakładaj łyżeczką, naprzemiennie, do przygotowanych foremek.
Blaszkę z ciastem wstaw do piekarnika i piecz 15-20 minut w 180°C.
Przygotuj krem. Do wysokiego naczynia wlej zimne mleko i wsyp zawartość torebki. Miksuj najpierw na najniższych, a następnie na najwyższych obrotach miksera.
Otrzymany krem przełóż do woreczka foliowego ze ściętym rożkiem. Wyciskaj na wystudzonych babeczkach dekoracyjne piramidki. Przed podaniem oprósz kakao.