Przygotuj ciasto. Wszystkie składniki na ciasto powinny mieć temperaturę pokojową. Masło ubijaj mikserem, stopniowo dodając cukier. Kiedy masa stanie się puszysta, dodawaj po jednym jajku, za każdym razem ubijając do połączenia się składników.
W oddzielnej misce wymieszaj obie mąki z proszkiem do pieczenia. Przesiej składniki suche do masy maślano-jajecznej. Delikatnie wymieszaj do połączenia.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza. Kwadratową blachę o wymiarach 20cm x 20cm wyłóż papierem do pieczenia i wyłóż na blachę połowę ciasta. Ułóż na nim maliny. Do pozostałej części ciasta dodaj kakao i mleko. Powstałą masą przykryj owoce. Piecz 20-25 minut. Upieczone ciasto odstaw do wystygnięcia.
Przygotuj krem. Do wysokiego naczynia wlej 400 ml zimnego mleka. Wsyp zawartość torebki, miksuj na najwyższych obrotach ok. 3 min. Gotowy krem nakładaj na wypieczone ciasto.
Smacznego!