Żółtka utrzyj do białości z cukrem. Białka ubij na bardzo sztywną pianę.
Do żółtek dodaj mąkę i dokładnie wymieszaj, po czym dodaj pianę i bardzo delikatnie wymieszaj na jednolitą masę.
Płaską blaszkę wyłóż natłuszczonym olejem pergaminem, na który przelej ciasto.
Piecz w piekarniku nagrzanym do temperatury 180°C do momentu zrumienienia się ciasta.
Budyń ugotuj na mleku według przepisu. Budyń powinien być bardzo gęsty dlatego podana ilość mleka jest o połowę mniejsza.
Przygotuj żelatynę. Przestudzoną żelatynę dodaj do budyniu. Dokładnie wymieszaj.
Po przestygnięciu masę budyniową przełóż na przestudzone ciasto i zwiń w rulon.
Pozostaw do całkowitego wystygnięcia. Przed podaniem posyp cukrem pudrem i pokrój w plastry ostrym nożem.
Smacznego!