Przygotuj ciasto.
Wszystkie składniki ciasta wymieszaj w misce, a następnie szybko zagnieć. Ciasto rozwałkuj na grubość pół centymetra i wylep nim posmarowaną masłem i oprószoną mąką formę do tarty o średnicy 26 cm. Odstaw na 30 minut do lodówki.
Schłodzone ciasto wstaw do dobrze nagrzanego piekarnika i piecz 20 minut w 200°C.
Przygotuj masę czekoladową.
Żelatynę zalej 50 ml zimnej wody i odstaw. W rondelku podgrzej śmietankę, dodaj połamaną czekoladę i mieszaj, aż się rozpuści. Zdejmij z ognia, dodaj napęczniałą żelatynę i wymieszaj. Na koniec dodaj brendy.
Powstałą masę wyłóż na upieczone ciasto i odstaw na dwie godziny do lodówki.
Śnieżkę wsyp do schłodzonego mleka i ubijaj na najwyższych obrotach miksera ok. 4-5 minut. Schłodzoną tartę udekoruj Śnieżką i owocami, oprósz kakao.
Smacznego!