Czego szukasz?

Mini serniczki z kajmakiem

Czas przygotowania 30 min
Poziom trudności 2/5
Ocena użytkowników
Jeszcze nikt nie ocenił tego przepisu
Udostępnij

Potrzebne produkty Gellwe

Składniki

  • sernik na zimno Gellwe - 1 opakowanie
  • mleko - 500 ml
  • serki homogenizowane naturalne - 2 sztuki po ok. 150 g
  • biszkopty okrągłe - 15 sztuk
  • orzechy ziemne solone - 120 g
  • masa krówkowa (kajmakowa) - 300 g

Opis przygotowania

  1. Papierowe papilotki umieść w formie do muffinek.

  2. W każdej papilotce umieść okrągły biszkopcik. Masę sernikową przygotuj według instrukcji na opakowaniu.

  3. Wlej w równych ilościach do papilotek. Wstaw formę do lodówki do całkowitego stężenia na ok. 2 godziny.

  4. Zdejmij papierowe papilotki z mini serniczków. Na każdym rozsmaruj masę krówkową i posyp solonymi orzechami ziemnymi. 

  5. Smacznego!

Dołącz do rodziny Gellwe!

Zaloguj się i podziel się z nami Twoją wersją lub innym dowolnym przepisem!

Dołącz do nas na Instagramie!

Strona wykorzystuje pliki cookies. Szczegółowe informacje dotyczące sposobów wykorzystywania plików cookies znajdziesz w Polityce Prywatności. Aby zarządzać plikami cookies kliknij ustawienia.
Ustawienia Polityka prywatności